OM OS

Du kan downloade vores vedtægter her:

OM OSKliplev er en mellemstor landsby beliggende i Aabenraa Kommune med 1254 indbyggere. En driftig handelsby, med fremtidssikret erhvervsområde, centralt beliggende ved jernbanenet, motorvejskryds og effektiv infrastruktur til nærområderne.

Kliplev har dagligvarebutik, et bredt udvalg af handelstilbud, skole, hal kirke og en lang række foreninger med idræts- og fritidstilbud til både børn og voksne.

For byens indbyggere er dette forudsætningen for fortsat at opretholde og udvikle en driftig, fremtidssikret og bæredygtig handelsby.


FORMÅL


Formålet med Lokalrådet er at være en neutral forening, der arbejder på at fremme byens drift og udvikling. Lokalrådet ønsker at være eom en handlekraftig organisation, der bakker de bestående foreninger, virksomheder og borgere op - også i enkeltstående projekter.

I daglig gænge fungerer lokalrådet som ”paraplyorganisation” ved at koordinere foreningernes arbejde, så de får størst muligt ud af deres indsats.

Lokalrådet fungerer som bindeled mellem Aabenraa Kommune. Vi er en slags ”lobbyorganisation” for byen, og vi er med til at formidle kommunens beslutninger, ressourcer og informationer til Kliplevs foreninger og borgere.