OM OS

Du kan downloade vores vedtægter her:

OM OSKliplev er en mellemstor landsby beliggende i Aabenraa Kommune med 1254 indbyggere. En driftig handelsby, med fremtidssikret erhvervsområde, centralt beliggende ved jernbanenet, motorvejskryds og effektiv infrastruktur til

nærområderne.

Kliplev har dagligvarebutik, kirke, et bredt udvalg af handelstilbud, skole, hal og en lang række af foreninger, idræts- og fritidstilbud til både børn og voksne.

For byens indbyggere er dette alle forudsætninger der skal til fortsat at opretholde og udvikle en driftig, fremtidssikret og bæredygtig mellemstor handelsby.


FORMÅL


Formålet med Landsbyrådet er at være en neutral forening, der udelukkende har det formål at fremme hele byens drift og udvikling.

Som en handlekraftig organisation der bakker de bestående foreninger, virksomheder og borgere op -også i enkeltstående projekter.

I daglig gænge skal den fungere som ”paraplyorganisation” ved at koordinere de forskellige foreningers arbejde, så de får størst muligt ud af deres indsats.

Den skal fungere som bindeled mellem Aabenraa Kommune – både som ”lobbyorganisation” for byen, og modsat være med til at formidle kommunens beslutninger, ressourcer og informationer til byens foreninger og borgere.